Gratis verzending en retour vanaf €99,-
Posted in: Samenwerkingen

Adventure Country Tracks x REV’IT!

Adventure Country Tracks x REV’IT!
Een Voedingsbodem voor MotorreizenGeheel in de geest van ons streven naar het verwezenlijken van avonturen, is REV’IT! een samenwerkingsverband aangegaan met de gelijkgestemde personen van Adventure Country Tracks.Dit is een non-profit organisatie die de handschoen heeft opgenomen om in heel Europa on- en off-road wegen, paden en routes te ontdekken en te onderhouden.
Make Adventures Happen

Wat ook de redenen waren om vooral níet de motorreizen te ondernemen waar je altijd van gedroomd had of als je altijd huizenhoog hebt opgezien tegen het plannen van zo’n trip, wij halen nu alle hindernissen voor je weg zodat je gewoon op pad kunt gaan en volop kunt genieten van je trip. De organisatie, die laten we over aan de pro’s.

Duurzame Motorreizen

Er is niets dat kan tippen aan het verkennen van de open natuur op twee wielen. Het gevoel wanneer je de stad de rug toekeert, de gebaande wegen verlaat, frisse lucht opsnuift en jezelf onderdompelt in de meest ongelooflijke landschappen met de fraaiste vergezichten. Het zijn die sensaties waarvan zowel wij bij REV’IT! als de crew van Adventure Country Tracks het gevoel hebben dat iedereen ze zou moeten kunnen ervaren. Die wederzijdse ambitie vormt het hart van ons Adventure Country Tracks x REV’IT! samenwerkingsverband. ACT’s missie bestaat uit het leveren van gratis GPS-routes en het aanbieden van alle broodnodige informatie om de meest adembenemende on- en off-road routes te kunnen rijden op droombestemmingen als Portugal, Italië en Griekenland.

Maar Adventure Country Tracks is meer dan een routeplanner; ACT draait ook om het promoten en bepleiten van verantwoord en duurzaam reizen op de motor. Rijders wordt niet alleen bijgebracht hoe ze maximaal kunnen genieten van avontuurlijk motorrijden, maar ook geleerd hoe ze dit in stand kunnen houden voor toekomstige generaties. Met zo’n bewonderenswaardige en nobele filosofie, die bovendien helemaal strookt met het REV’IT! gedachtengoed, kon een coalitie van beide partijen niet uitblijven. Vandaar het Adventure Country Tracks x REV’IT! samenwerkingsverband.

The Need to Act

Bij de geboorte van Adventure Country Tracks in 2016 nam een groep Duitse en Portugese Touratech-medewerkers de taak op zich om niet alleen anderen de schoonheid van het Portugese achterland te laten ervaren, maar tegelijkertijd ook de natuur te beschermen en in stand te houden. Je zou kunnen stellen dat ACT de behoefte voelde om in actie te komen.

In navolging van het eerste Portugese ACT-project, breidde Adventure Country Tracks in snel tempo zijn werkterrein uit naar Griekenland en werden projecten gestart voor routes door Roemenië, Italië en door de Pyreneeën. En omdat ACT blijft groeien en steeds meer vaste voet aan de grond krijgt, liggen er in de nabije toekomst nog genoeg projecten in het verschiet.

Dromen Die Uitkomen, Gratis

Als klap op de vuurpijl zijn de GPS-routes, alle bijkomende informatie en foto- en videoarchieven van de Adventure Country Tracks geheel kosteloos toegankelijk. De organisatie haalt de financiering uit plaatselijke VVV’s, een aantal gerespecteerde partnerbedrijven uit de motorbranche en uit de ondersteuning van ACT-Leden en donateurs.

Achter de projecten van Adventure Country Tracks schuilt geen commercieel doel. Alles staat in het teken van toegang bieden tot de meest fascinerende routes, waarmee de weg geplaveid wordt naar duurzaam avontuurlijk motorrijden. Je hoeft alleen maar in te pakken en weg te wezen om je avontuurlijke reisdromen te verwezenlijken, waarbij je bovendien de reizende motorcommunity en de lokale toeristische ontwikkeling ondersteunt.

Inpakken en Wegwezen

Bezoek de website en kom meer te weten over het hoe & waarom van Adventure Country Tracks en waar jouw volgende avontuur wel eens heen zou kunnen gaan.

ACT Pyreneeën

Onze #revitriders Roderik & Teresa sloten aan bij de ACT Pyreneeënroute, een lange, spectaculaire reis over de volle lengte van de Pyreneeën, dus zich uitstrekkend van de Middellandse Zee tot de Atlantische Oceaan. Het startpunt is Cap de Creus aan de meest oostelijke punt van het Iberisch Schiereiland, de finish ligt in de Baskische stad San Sebastián aan de Atlantische kust. In totaal bestaat de route uit vijf etappes en 1.160 kilometer aan on- en off-road wegen.

Wat je van deze reis kunt verwachten? Een mix van stuurwegen op goed asfalt en geweldige off-road wegen en paden met ogenschijnlijk oneindige en constant wisselende landschappen door het hooggebergte. Tijdens deze vijf etappes kruis je de grenzen tussen Spanje, Frankrijk en Andorra in totaal acht keer. Bekijk deze onvergetelijke ervaring en raak ook zelf in de stemming.