Gratis verzending en retour vanaf €99,-

REV’IT! Riders
Discover
Meet the team
Onze REV’IT! riders zijn in de eerste plaats fervente motorrijders. Ze leven om hun passie voor het ontdekken van de wereld op twee wielen na te streven of om op de meest veeleisende circuits steeds snellere rondetijden na te jagen.

Terwijl ze de minder bereisde wegen verkennen of zich op het circuit uitleven, testen ze tegelijkertijd op hoog tempo zowel bestaande alsook nieuwe REV’IT!-producten. Zij leveren regelmatig waardevolle feedback, waardoor wij de hoge eisen die wij stellen kunnen waarborgen en ervoor kunnen zorgen dat we de kwaliteitsgarantie kunnen waarmaken die wij bieden voor elk product dat het REV’IT! Shield-logo draagt.

Tegelijkertijd zijn REV’IT! riders onze topvertegenwoordigers over de hele wereld. Ze zijn toonaangevend in hun eigen gemeenschappen en belichamen waar ons merk voor staat: ze ondersteunen onze visie en de waarden die wij als merk nastreven – het verleggen van grenzen van design, performance en innovatie. Maar nu ter zake – leer onze REV’IT! riders kennen!

ADV
WERELDREIZIGERNoraly Schoenmaker

Noraly, beter bekend als Itchy Boots, is een soloreizigster die momenteel op een missie is om per motorfiets de wereld rond te reizen. 

WERELDREIZIGERCharly Sinewan

Deze langeafstandsreiziger, avonturier, auteur en documentairemaker die bekend is onder de bijnaam Charly Sinewan reist al sinds 2009 op een motorfiets de wereld rond. 

OFF-ROAD ADV RIDERPol Tarrés

Pol was voorbestemd voor een leven op twee wielen en bij het extreme enduro riding in wedstrijden en rally’s is hij in zijn element.

Racing
MOTOGPAugusto Fernández

Maak kennis met REV’IT! Rider Augusto Fernández! Wereldkampioen Moto2 van 2022 en een realist met een intelligente en pragmatische racebenadering. 

MOTO2Alonso López

Maak kennis met 2022 Moto2 rookie sensatie Alonso López!

MOTO2Jake Dixon

Maak kennis met REV'IT! Rider Jake Dixon! Een openhartige persoonlijkheid, maar niet te onderschatten coureur. Dixon heeft nog volop ijzers in het vuur.

MOTO2Zonta van den Goorbergh 

Bepaald niet bang aangelegd, debuteerde Zonta van den Goorbergh met slechts 16 jaar oud in het Moto2 Wereldkampioenschap, met een steile leercurve in het verschiet.

MOTO3Diogo Moreira

Onthoud de naam Diogo Moreira. Zoals het een echte racer betaamt wil de Braziliaan racen waar en wanneer hij maar kan – een houding waarmee hij in rap tempo overwinningen en harten verovert.

MOTO3Ayumu Sasaki

Ayumu Sasaki is in de voorhoede te vinden van een nieuwe golf Aziatisch talent die afgelopen seizoenen de GP paddock overstroomt, en de Japanner is pas net begonnen ook.

MOTO3Collin Veijer 

Geboren in Nederland, getogen in de Italiaans kampioenschapen – dit is Collin Veijer. Als nazaat van een echte racefamilie, wil het jonge talent de Veijer-naam definitief in de GP-geschiedenisboeken zetten.

MOTO3Stefano Nepa

Tijd om Stefano Nepa te ontmoeten. De Italiaanse coureur, geboren in Giulianova aan de Italiaanse Adriatische kust, aast al een paar seizoenen op dat allereerste Grand Prix-podium. Hoog tijd dat het Stefano gaat lukken nu hij zich bij de REV’IT! Racing-familie voegt.

MOTO 3Ryusei Yamanaka

Vliegend onder de rader, heeft Ryusei Yamanaka zijn kruit droog gehouden, terwijl hij almaar bijleerde en zich klaarmaakt zijn kans te grijpen vooraan mee te vechten.

LEES MEER
WSBKÁlvaro Bautista

Klein van formaat, groot van karakter; dat is Álvaro Bautista. Van top tot teen topcoureur die zich omhoog heeft gevochten vanaf de 125s in de GPs tot titelglorie in het WorldSBK.

WSBKDanilo Petrucci

Danilo Petrucci is bepaald geen doorsneerijder. Niet alleen geliefd om zijn karakter, maar zeker ook omdat hij tegen alle verwachtingen in voor de winst ging – zijn bijnaam is niet voor niets de Handyman.

MotoAmerica
SUPERBIKESean Dylan Kelly

Van Amerika’s rijzende ster in de Grand Prix-wereld keert Sean Dylan Kelly –  z’n vrienden noemen hem SDK –  terug naar de VS om zich in zijn thuisland te mengen in het felbevochten MotoAmerica Superbike-kampioenschap aan boord van een BMW M 1000 RR. De AMA Supersport-kampioen van 2021 staat te popelen om de beste stuurlui aan wal hun ongelijk te bewijzen. 

LEES MEER
SUPERBIKE CUP & STOCK 1000Nolan Lamkin

De in Indiana geboren Nolan Lamkin, regerend Cup-klasse winnaar van de Superbike Cup en ook nog deelnemer aan de Stock 1000, heeft zijn ogen ook nu weer gericht op de hoofdprijs van de Cup-klasse, of de hoofdprijzen als het aan hem ligt. Als je het bewijs wilt zien dat aardige gasten niet als laatste finishen, houd dan op de circuits Nolan in de gaten! 

TWINS CUP & KING OF THE BAGGERSRocco Landers

Rocco Landers is al goed bekend met het uitkomen in twee raceklassen in hetzelfde seizoen. Ook dit jaar gaat hij voor de dubbel door zowel uit te komen in de Twins Cup-klasse als de immens populaire en ongelooflijk vermakelijke King of the Baggers-klasse. Die Landers gaat zich – en ons – dit jaar vermaken!

LEES MEER
SUPERSTOCKGene Bonomo

...

LEES MEER
REV’IT! Womens ADV Team conquering Death Valley
Womens ADV Team
ADV riderErika Bartz
ADV riderAmelia Nunn
ADV riderKris Fant
ADV riderOdessa Winter
ADV riderGolnoosh Namazi
ADV riderCathy Watson
ADV riderNikki van der Spek
ADV riderLeonoor

REV’IT! Womens ADV Team conquering Death Valley

Flattrack
Dutch FlattrackMaikel Dijkstra
American FlattrackJohnny Lewis
DTRA UKGary Birtwistle

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen