Gratis verzending en retour vanaf €99,-

REV’IT! Riders
Discover
Meet the team
Onze REV’IT! riders zijn in de eerste plaats fervente motorrijders. Ze leven om hun passie voor het ontdekken van de wereld op twee wielen na te streven of om op de meest veeleisende circuits steeds snellere rondetijden na te jagen.

Terwijl ze de minder bereisde wegen verkennen of zich op het circuit uitleven, testen ze tegelijkertijd op hoog tempo zowel bestaande alsook nieuwe REV’IT!-producten. Zij leveren regelmatig waardevolle feedback, waardoor wij de hoge eisen die wij stellen kunnen waarborgen en ervoor kunnen zorgen dat we de kwaliteitsgarantie kunnen waarmaken die wij bieden voor elk product dat het REV’IT! Shield-logo draagt.

Tegelijkertijd zijn REV’IT! riders onze topvertegenwoordigers over de hele wereld. Ze zijn toonaangevend in hun eigen gemeenschappen en belichamen waar ons merk voor staat: ze ondersteunen onze visie en de waarden die wij als merk nastreven – het verleggen van grenzen van design, performance en innovatie. Maar nu ter zake – leer onze REV’IT! riders kennen!

ADV
WERELDREIZIGERNoraly Schoenmaker

Noraly, beter bekend als Itchy Boots, is een soloreizigster die momenteel op een missie is om per motorfiets de wereld rond te reizen. 

WERELDREIZIGERCarlos Portal

Deze langeafstandsreiziger, avonturier, auteur en documentairemaker die bekend is onder de bijnaam Charly Sinewan reist al sinds 2009 op een motorfiets de wereld rond. 

WERELDREIZIGERKinga Tanajewska

Ook bekend als On her Bike – een adventure-reizigster met een reisdoel dat veel verder gaat dan met het stuur in eigen handen alle schoonheid van de wereld te zien. Ze zamelt ook geld in om mensen in nood te steunen.

OFF-ROAD ADV RIDERPol Tarrés

Pol was voorbestemd voor een leven op twee wielen en bij het extreme enduro riding in wedstrijden en rally’s is hij in zijn element.

Racing
MOTOGPAugusto Fernández

Maak kennis met REV’IT! Rider Augusto Fernández! Wereldkampioen Moto2 van 2022 en een realist met een intelligente en pragmatische racebenadering. 

MOTO2Alonso López

Maak kennis met 2022 Moto2 rookie sensatie Alonso López!

MOTO2Jake Dixon

Maak kennis met REV'IT! Rider Jake Dixon! Een openhartige persoonlijkheid, maar niet te onderschatten coureur. Dixon heeft nog volop ijzers in het vuur.

MOTO2Lorenzo Dalla Porta

Geen enkele rijder heeft ooit per ongeluk een Moto3 Wereldkampionschap gewonnen. Lorenzo Dalla Porta is dan ook overtuigd de criticasters terecht te wijzen en te laten zien wat hij echt kan.

MOTO2Filip Salač

Eigenlijk simpelweg te groot voor de kleinere motoren, heeft Filip Salač er desondanks altijd het beste uitgehaald. Op de grotere Moto2-machines kan hij laten zien wat hij in zijn mars heeft.

MOTO2Zonta van den Goorbergh 

Bepaald niet bang aangelegd, debuteerde Zonta van den Goorbergh met slechts 16 jaar oud in het Moto2 Wereldkampioenschap, met een steile leercurve in het verschiet.

MOTO3Diogo Moreira

Onthoud de naam Diogo Moreira. Zoals het een echte racer betaamt wil de Braziliaan racen waar en wanneer hij maar kan – een houding waarmee hij in rap tempo overwinningen en harten verovert.

MOTO3Ayumu Sasaki

Ayumu Sasaki is in de voorhoede te vinden van een nieuwe golf Aziatisch talent die afgelopen seizoenen de GP paddock overstroomt, en de Japanner is pas net begonnen ook.

MOTO3Ryusei Yamanaka

Vliegend onder de rader, heeft Ryusei Yamanaka zijn kruit droog gehouden, terwijl hij almaar bijleerde en zich klaarmaakt zijn kans te grijpen vooraan mee te vechten.

MOTO3Collin Veijer 

Geboren in Nederland, getogen in de Italiaans kampioenschapen – dit is Collin Veijer. Als nazaat van een echte racefamilie, wil het jonge talent de Veijer-naam definitief in de GP-geschiedenisboeken zetten.

WSBKÁlvaro Bautista

Klein van formaat, groot van karakter; dat is Álvaro Bautista. Van top tot teen topcoureur die zich omhoog heeft gevochten vanaf de 125s in de GPs tot titelglorie in het WorldSBK.

WSBKDanilo Petrucci

Danilo Petrucci is bepaald geen doorsneerijder. Niet alleen geliefd om zijn karakter, maar zeker ook omdat hij tegen alle verwachtingen in voor de winst ging – zijn bijnaam is niet voor niets de Handyman.

MotoAmerica
SuperbikesPJ Jacobsen

Als een rijder die overal ter wereld geracet heeft en mee kon doen om het eremetaal, kun je wel zeggen dat PJ Jacobsen niet vies is van hard werken. Dat heeft hij over de jaren keer op keer weer bewezen.

Twins CupKayla Yaakov

Op jonge leeftijd al geschiedenis schrijven en leeftijdoverstijgende weerbaarheid en talent tonen, kun je wel aan Kayla Yaakov overlaten. Het feit dat ze een meisje is, is wat dat betreft slechts een klein detail.

SUPERSTOCKAndrew Lee

...

LEES MEER
SUPERSTOCKGene Bonomo

...

LEES MEER
REV’IT! Womens ADV Team conquering Death Valley
Womens ADV Team
ADV riderErika Bartz
ADV riderAmelia Nunn
ADV riderJenna Morgan
ADV riderKris Fant
ADV riderOdessa Winter
ADV riderGolnosh Namazi

REV’IT! Womens ADV Team conquering Death Valley

Flattrack
Dutch FlattrackMaikel Dijkstra
American FlattrackJohnny Lewis
DTRA UKGary Birtwistle

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen