Gratis verzending en retour vanaf €99,-

≫≫≫/WELCOMEREV'IT! TAILORTECHPERFORMANCE PERSONALIZEDREVITSPORT.COM // tailortech.revitsport.com⁕⁕⁕

Volledig op maat gemaakte eendelige leren racepakken, voor rijders die niets dan het beste verwachten. De sportieve straatrijder, de circuitdag-verslinders en uiteraard de serieuze racer. Zodat ook jij de race-klare kwaliteit, het voelbare vakmanschap en dezelfde strak georganiseerde service kunt ervaren die REV’IT! haar professionele rijders in het WK Superbikes en de MotoGP biedt.

Voor een racepak dat zo uniek is als wat je rijdt, duik je in het maatwerkdesignproces met REV'IT! TAILORTECH. Waar elk detail gemaakt is voor jou en jou alleen, naar jouw exacte pasvorm en je geheel eigen stijl.

Met behulp van een online-passessie nemen we jouw maat op vanuit je eigen huis. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom op onze REV’IT! TAILORTECH-locaties in Nederland of Italië voor een geheelverzorgde persoonlijke passessie. Passessies kunnen alleen plaatsvinden nadat er een afspraak is gemaakt.

Een pak kopen is ook mogelijk bij een TAILORTECH Experience Centre, dat is ondergebracht bij een selectie aan officiële REV’IT! dealers. 
⌍⌎Tot het uiterste gaan vergt skills, stalen zenuwen en lef, en het kunnen luisteren naar het lichaam en de machine.Daar waar die laatste milliseconden gewonnen worden. Daar op de limiet.Daar vind je TAILORTECH.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen