Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Het Sand 4 H2O Ladies Outfit Overzicht
Discover

De Kracht van Geslacht

Wanneer het aankomt op goed uitziende, functionele en betrouwbare avontuurlijke outfits, dan willen vrouwen nog wel eens in de slipstream van mannen bungelen. Niet bij REV’IT! Specifiek voor vrouwen ontworpen kleding is bij ons geen sluitpost, maar juist een essentieel deel van onze collectie.
Door en Voor Vrouwen

Door gebruik te maken van een keur aan vrouwelijke ontwerpers en productontwikkelaars in eigen huis, en door ons Women’s Adventure Riding Team geregeld onderweg te sturen, ontvangen we de broodnodige informatie en feedback over de te volgen richting in het ontwikkelen van avontuurlijke dameskleding. Die feedback levert een serieuze bijdrage aan de ontwikkeling van op het lijf geschreven kleding voor de vrouwelijke motorcommunity.

Hoewel we beseffen dat dit specifieke motorkledingsegment nogal beperkt in omvang is, presenteren we een geheel nieuwe, vierde generatie Sand 4 Ladies H2O jas en broek voor motorrijdende vrouwen waar ook ter wereld. Of je nu een door de wol geverfde avonturier bent die haar oude outfit wil vervangen voor het nieuwe seizoen, of een kersverse rijdster die een helpende hand verlangt in de ADV-wereld, wij hebben de Sand 4 Ladies H2O voor je in huis.

In Goede Handen

Nieuw voor de Lente/Zomer 2021 is de Sand 4 H2O jas, het resultaat van vier generaties lang onophoudelijke verfijningen aan de beste in zijn klasse. Onze insteek bij de introductie van de oorspronkelijke Sand jas in 2009 was het creëren van een ADV-kledingstuk dat aan alle wensen en behoeften van avontuurlijke rijder zou voldoen. De rest is geschiedenis; de Sand was een geboren verkoophit en klassieker.

Sindsdien is de wereld van avontuurlijk motorrijden doorontwikkeld, dus ook ons topstuk op ADV-gebied. Inmiddels is de Sand 4 H2O Ladies uitgerust met ge-update features zoals een uitneembare, los te dragen waterdichte voering, een uitneembare thermovoering voor multi-season gebruik en CE-level 2 SEEFLEX™ protectoren aan de schouders en ellenbogen. Daarnaast beschikt de Sand 4 H2O Ladies over een lichtgewicht, zeer slijtvaste buitenstof en een verfijnde taillesnit voor extra comfort en pasvorm, zowel op de motor als ernaast.

Maak je outfit compleet

Zoals te doen gebruikelijk bij iedere avontuurlijke outfit op topniveau, kan een jas niet zonder aanvulling van een kwalitatief even hoogstaande broek. De Sand 4 H2O Ladies broek past naadloos bij de gelijknamige jas qua performance, comfort en stijl. Zo ontstaat de ideale outfit voor hedendaagse avontuurlijke motorrijdsters.

Ook de broek biedt een grote veelzijdigheid voor meerdere seizoenen door de waterdichte, uitneembare voering, een verwijderbare thermovoering, CE-gekeurde protectoren aan de heupen en knieën, meervoudige verstelpunten voor een totaal persoonlijke pasvorm en diverse andere multifunctionele features.

Vingervlugge Feedback

Zowel motorrijden op verharde ondergrond als off-road vereist een zeker samenspel met de motor. Ieder beetje feedback van de ondergrond biedt cruciale informatie om de controle over je machine te behouden. Daarom heb je handschoenen nodig die bescherming bieden zonder je in de weg te zitten.

De Sand 4 Ladies handschoenen maken het totaalplaatje van de Sand 4 H2O Ladies compleet; ze bieden een royale bewegingsvrijheid in combinatie met maximale bescherming tijdens de ruigere avontuurlijke ritten. Kun je volstaan met een bescheidener eisenpakket, dan bieden de gloednieuwe Volcano Ladies handschoenen de broodnodige bescherming in een lichtere uitvoering.

Een Stevige Basis

Als het aankomt op contactpunten met de motor, spelen voeten op de voetsteunen een even belangrijke rol als handen aan het stuur. Feedback vanuit de motor, souplesse en comfort zijn van cruciaal belang, vooral bij langere motorritten met eindeloze asfaltwegen of tot in de horizon slingerende off-road paden in je vizier.

Daarom stond een ideale pasvorm bovenaan de prioriteitenlijst bij het ontwerpen van de Quest OutDry™ Ladies laarzen. Deze bieden een verbeterde stabiliteit tijdens het rijden en meer steun tijdens wandelen en hiken op de plek van je bestemming, waar die ook ligt. Dit paar ADV-laarzen is allround bij uitstek.

Ga undercover

Of je nu 1000+ kilometers aan het wegtikken bent of een dag met vrienden de natuur in gaat, het dragen van de juiste basislagen is hoe de kenners zich onderscheiden. Niemand wil oververhit raken of zitten te baden in het eigen zweet, hoe lang de trip ook duurt.

Basislagen als het Sky Ladies shirt met lange mouwen en de Sky Ladies broek vormen de eerste verdedigingslinie in het verdrijven van transpiratievocht en het op peil houden van je lichaamstemperatuur. De Sky Ladies basislagen staan doorgaans in minder felle schijnwerpers dan de Sand 4 Ladies H2O outfit, maar zijn wel degelijk de onderschatte undercover items die een avontuurlijke outfit compleet maken.

Veiligheid Voorop

Als er wel een aspect is waar je bij een avontuurlijke outfit niet op wilt bezuinigen, dan is het wel veiligheid. Het kan niet vaak genoeg herhaald worden: ADV rijden is een van de mooiste vormen van motorplezier beleven, maar net als met iedere manier van motorrijden liggen risico’s en gevaar op de loer. Een nekbrace als aanvulling op je motorgarderobe is dan ook geen overbodige luxe in het vermijden van nek- en schouderletsel. Bij iedere rijder zou een nekbrace hoog op de prioriteitenlijst moeten staan.

Trek eropuit

Of je nu een weekendrijdster bent, een kilometervreter of een ontdekster die wel ziet waar ze uitkomt, wij hebben de juiste kleding voor je. Kleding die – net als jij – van geen ophouden weet.

Adventure Travel Collectie
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen